Блог

15.11.2017

Топ 10 причини да изберете аркадна игра за вашия офис!

Топ 10 причини да изберете аркадна игра за вашия офис!

 

  1. Ограничено пространство във вашият офис.
  2. Забавление без значение от възраст, пол, височина или килограми.
  3. Топ игри в един продукт.
  4. Понижава на стреса и напрежението.
  5. Увеличава продуктивност в работата.
  6. Сплотява и изгражда екип.
  7. Повишава комуникацията.
  8. Подсилва спокойствието и концентрацията.
  9. Резултати и комфорт във вашата фирма.
  10. Игри, които никога не остаряват.

Аркадните игри могат да бъдат уникално допълнение към всяко работно място. Повишаване на комуникацията, сплотяване на екип и продуктивност. Забавлението и радоста могат да повишат нивото на работа и да укрепят екипа. Ето и кратка информация за предимствата на аркадните игри на работното място.

 

Предимства на аркадните игри на работното място

 

Сплотяване на екип и повишаване на комуникацията

Повечето аркадни игри са създадени за да бъдат играни от двама играчи. Те лесно могат да помогнат за намаляне на напрежението и да спомогнат за повишаване на комуникацията между колегите. Разполагайки с този тип средство за развлечение във вашия офис се създава положителна атмосфера не само във вашия екип, но дори и във фирмата. Премахват граници в комуникацията и добра предпоставка за колективни действия.

Състезателен дух

Аркадните автомати развиват доста сетива у нас въпреки, че не всеки се замисля върху това. В зависимост от избора на игра се повишават вашите рефлекси, логическо мислене, търпение, креативност. Залагайки аркадните игри във вашия офис, вие допринасяте на служителите да развиват сетивата си и да се борят за успехи и доказване като професионалисти в случай, че не се чувстват достатъчно уверени. Въздействат и създават съревнование на съвсем приятелско ниво за преследване на по-големи цели.

Спокойствие

Работното място понякога може да бъде доста сресиращо и натоварено. За жалост, опита показва, че има и такива дни. А стреса може да доведе до негативно влияние не само на броени хора, а дори и на цялата компания. Добавяйки атракциони и окуражавайки вашите служители да се забавляват би допринесло за оптимизиране на физическото, емоционалното и душевното здраве, като аркадните игри са перфектния начин за това.

 

Сигурни сме че има още доста какво да се допълни и причините да бъдат доста повече, но ще оставим вие да ги  откриете.

 

 

Аркадни Игри

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *