За Нас

Надяваме се всеки помни великите светли години на гейминга в края на 20-ти век, когато аркадни игри бяха по-познати като електронни игри, игрите с жетони или „ръчките“ бяха истинско забавление за малки и големи. Ако не ги помните, то поне сте ги чували от ваш батко, кака или чичо. Ако пък случайно сте пропуснали този момент или ви е далечен спомен, то ето една добра възможност до го преживеете отново.

Класиките като Pac-Man, Street Fighter, Bubble Bobble, Aero Fighters, Cadillacs and Dinosaurs, Super Pang, Snow Bros, Toki и куп други заглавия са едва малка част от игрите оставили силен отпечатък върху детството на всеки един от нас. За жалост емулаторите за компютър с клавиатура в ръка не доставят тази емоция и точно тази причина ни вдъхна идея и живот на АРАКАДА.

Производство:

Ръчна изработка на аркадния кабинет. Внимателно асемблиране на всички компоненти (джойстици, бутони, жетониера, ключалки, настройка аркадни платформи и т.н.).
Отдаваме значително време в изработването на аркадните автомати. Самият дизайн е изготвен от самите нас, като процеса на асемблиране и конструиране е колкото и интересен, то толкова и внимателен и прецизен. С всяка изработка и поръчка, подобряваме конструкцията и модела, въпреки че по-голямата част от основната спецификация остава същата.

Отдаване под наем:

Рожден ден, тиймбилдинг, веселия и събори е не само ваша, но и наша радост. Опитваме се да се покажем навсякъде, за да ни се порадват.

АРАКАДА ЕООД е с основна дейност отдаване под наем, продажба и сервиз на аркадни игри.

Опитваме се да се пример и лидер в бизнеса с аркадните автомати и знаем, че това изисква да сме грижливи във всяко ниво от бизнеса.

Поздрави,
екип АРАКАДА

Мнения от клиенти

Клиентите за нас